تخلیه مستاجر براساس تعهد تخلیه در نظام حقوقی ترکیه

براساس رویه‌های قضایی مربوط به تخلیه و پرونده‌های طرح شده براساس تعهد تخلیه، نسبت به پرونده‌های تخلیه براساس سایر دلایل قانونی سریع تر به نتیجه می‌رسند. در این مقاله با عنوان تخلیه مستاجر براساس تعهد تخلیه به بررسی موارد زیر و جزئیات آنها می‌پردازیم. این مقاله برای اهداف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی نوشته شده است و در هر مورد نیازمند بررسی جداگانه و ارائه مشاوره حقوقی خاص در هر موضوع است.

ادامه مطلب »

اینترپل یا پلیس بین‌الملل

سازمان اینترپل در سال ۱۹۲۳ با حضور هشت کشور دنیا در وین اتریش تاسیس شد که اکنون تعداد اعضای آن به ۱۹۶ کشور رسیده است. دبیرخانه اینترپل در “لیون” فرانسه واقع شده و این سازمان در هر کشور دارای دفتر ملی – مرکزی است.
اینترپل یک سازمان پلیسی- انتظامی در سطح کشورهای جهان است که براساس معاهدات، قراردادها، مصوبات و مقرراتی که به تصویب کشورها رسیده، تقریباً فعالیت خود را در امر مبارزه با جرائم و مجرمان متمرکز کرده است. بانک‌های اطلاعاتی سازمان به گونه‌ای است که پلیس کشورهای عضو به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته می‌توانند علاوه بر دسترسی سریع و آسان، اطلاعات مرتبط با جرایم و مجرمان، سطح اجرای عملیات‌های پلیسی و اطلاعات عمومی که جنبه آموزشی دارد را با یکدیگر تبادل کنند.

ادامه مطلب »

دسترسی ایرانیان خارج از کشور به خدمات الکترونیک قضایی (سامانه ثنا)

پس از راه اندازی سامانه ثنا در داخل کشور توسط قوه قضائیه و الزامی شدن استفاده از این سامانه الکترونیکی برای بهره مندی از خدمات قضایی از سال ۱۳۹۹ سامانه ثنا خارج از کشور هم برای ایرانیان خارج از کشور راه اندازی شده است. اگر به عنوان یک شهروند ایرانی در خارج از کشور زندگی می‌کنید و یا به واسطه پروندهایی با یک ایرانی خارج از کشور ارتباط دارید آشنایی با سامانه اینترنشنال عدل ایران به آدرس https://international.adliran.ir برای شما می‌تواند مفید باشد.

ادامه مطلب »

لغو کد محدودیت افراد خارجی

کد محدودیت (کد تحدید) چیست؟
کدی است که در دربرگیرنده اطلاعاتی در مورد فرد خارجی بوده و دلیل ممنوعیت ورود به کشور یا اخراج در موارد دیگر را نشان می‌دهد. کدهای محدودیت به دلایل متفاوتی در کنار نام و نام خانوادگی یک شخص قرار داده می‌شود و مدت محدودیت باتوجه به اهمیت رفتار منجر به درج این کد متفاوت خواهد بود.

ادامه مطلب »

گواهی عدم سوء پیشینه

گواهی عدم سوء پیشینه سندی است که توسط پلیس بین‌الملل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در ایران برای متقاضیان ۱۸ سال به بالا صادر می‌شود.

ادامه مطلب »

مشاغل ممنوع برای اتباع خارجی در ترکیه (نیازمند اخذ شهروندی)

اجازه کار در ترکیه با در نظر گرفتن وضعیت بازار کار و تحولات زندگی کاری و شرایط اقتصادی و گروه‌های شغلی توسط وزارت کار و رفاه اجتماعی پس از ارسال درخواست کارفرما ارزیابی و صادر می‌شود. اما این وزارت خانه به تمامی مشاغلی که در این کشور وجود دارد اجازه کار صادر نمی‌کند. قانون شماره 2007 در مورد مشاغل و خدمات اختصاص داده شده به شهروندان ترکیه که در سال 1932 لازم الاجرا شد، مشاغلی را که برای خارجی‌ها ممنوع است بیان کرد وبراساس قوانین و مقررات خاص برخی مشاغل نیز این ممنوعیت‌ها ذکر شده است در نتیجه برخی مشاغل فقط به شهروندان ترک اختصاص دارد.

ادامه مطلب »

شرایط اخذ اقامت دانشجویی ترکیه

مجوز اعطای اقامت تحصیلی در ماده ۴۱ قانون اتباع خارجی و حمایت بین‌المللی به شماره ۶۴۵۸ به دولت داده شده است. همچنین مواد ۳۵ تا ۳۹ آیین‌نامه اجرایی قانون اتباع خارجی و حمایت بین‌المللی، جزئیات مجوز اقامت تحصیلی را تشریح کرده است.

ادامه مطلب »

زندانیان ایرانی در خارج از کشور

 رسيدگي به امور ايرانيان زنداني در خارج از کشور که تحت هر عنوان، به هر علت و جرمي گرفتار شده اند، بر عهده اداره امور اجتماعي مي‌باشد. در همين راستا خدمات زير به خانواده زندانيان ارائه مي‌شود.

ادامه مطلب »

راهنمای تحصیل در ترکیه

تحصیلات‌ ابتدایی‌ (Ilk Ogertim) در کشور ترکیه‌ از شش سالگی‌ آغاز می‌شود و هشت‌ سال‌ ادامه‌ دارد. سپس‌ تحصیلات‌ دبیرستان‌ (Lise) شروع‌ می‌شود. مجموع‌ دوره‌ تحصیلات‌ ابتدایی و دبیرستانی‌ ۱۲ سال‌ است. دوره‌ دبیرستان‌ شامل‌ رشته‌های علوم‌ انسانی، ریاضی، فیزیک، فنی‌ و علوم‌ تجربی است. بعد از اتمام‌ دوره‌ ابتدایی می‌توان‌ تحصیلات‌ دبیرستانی‌ را در رشته‌های علوم‌ دینی و هنرستان‌های‌ صنعتی‌ نیز ادامه‌ داد که‌ طول‌ تحصیلات‌ در این‌ رشته‌ها معمولاً‌ ۱۲ سال‌ است.

ادامه مطلب »

راه‌های اخذ اجازه کار در ترکیه

امروزه شرایط نامناسب اقتصادی، اقلیمی و سیاسی در هر جای دنیا موجب به وجود آمدن فکر تغییر محیط زندگی و در نهایت مهاجرت می‌شود. اما اصلی‌ترین دغدغه افراد در زندگی یعنی، امرار معاش در زمان مهاجرت رنگ و بوی دیگری به‌خود میگیرد و بیش از پیش اهمیت پیدا میکند. در هنگام مهاجرت و در بدو ورود به یک محیط جدید یا بهتر بگوییم کشور جدید برای برطرف کردن نیازهای زندگی، اولین مسئله قبل از پیدا کردن یک شغل، اخذ اجازه کار از دولت و وزرات کار آن کشور است. به طبع هر کشوری قوانین و مقررات مخصوص به خود را دارد وکشور ترکیه نیز از این قاعده مستثنا نمی‌باشد.

ادامه مطلب »

دلایل قانونی دیپورتی

۱- در کشور ترکیه مرتکب فعل کیفری با مجازات حبس به میزان بیشتر از دو سال محکوم شده اید.۲- در گروه‌های تروریستی فعالیت داشته‌اید.۳- وابسته

ادامه مطلب »

خرید زمین در ترکیه

حداکثر فروش عرصه برای اتباع خارجی در کشور ترکیه 30 هکتار است (در قانون پیشین حداکثر 2/5 هکتار بود) و هیئت دولت اجازه دارد تا

ادامه مطلب »

حق اتباع خارجی در تملک اموال غیرمنقول در نظام حقوقی ترکیه

یکی از مصادیق حقوق خصوصی حق تملک اموال است که امروزه بیشتر کشورها این حق را چه در مورد اموال منقول و غیر منقول برای اتباع بیگانه شناسایی کرده‌اند. با این حال، همچنان مهمترین محدودیتی که برای بیگانگان در ایران وجود دارد، همین حق تملک اموال غیر منقول است که با لحاظ شرایطی امکان دسترسی به آن فراهم شده است و بر اساس ماده ۸ قانون مدنی، وجود عهدنامه و رفتار متقابل برای شناسایی این حق عنصر ضروری به شمار می‌رود. در مقابل، ترکیه با حذف محدودیت‌هایی مانند عمل به شرح متقابل برای تملک اموال غیرمنقول، راه خرید املاک و زمین از سوی خارجیان را هموار نموده است، زیرا تفکر اشخاص مسئول در ترکیه این است که این امر به اقتصاد کشور و جذب سرمایه فراوان کمک قابل توجهی خواهد کرد. البته پوشیده نیست که جهانی شدن و تلاش ترکیه برای ورود به اتحادیه اروپا نیز برای اشتیاق اتباع خارجی در خرید ملک تاثیر داشته است؛ به طور کلی که می‌توان گفت عضویت در اتحادیه اروپا با فروش اموال غیر منقول به خارجیان مربوط است. در خصوص اموال منقول مانند تملک سهام و سرمایه گذاری هم ترکیه شرایط سهل تری نسبت به ایران مقرر کرده و این امر نیز ناشی از تفکر جلب سرمایه‌های خارجی برای بهبود بخشیدن به وضعیت اقتصادی ترکیه است که تاکنون نیز در این راه موفق بوده است.

ادامه مطلب »

تغییرات جدید در مقررات اخذ اقامت ترکیه از طریق خرید ملک

براساس تغییرات ایجاد شده در مقررات اخذ اقامت ترکیه از طریق خرید ملک از مورخ ۱۶/۱۰/۲۰۲۳ تغییرات زیر صورت پذیرفته است. این اصلاحات هنوز اعلان رسمی مکتوب نشده و از طریق تماس تلفنی با شماره ۱۵۷ اداره مهاجرت ترکیه بدست آمده است.

ادامه مطلب »

اجازه اقامت بشر دوستانه

اجازه اقامت بشردوستانه در مواد ۴۶ و ۴۷ قانون اتباع خارجی و حمایت بین‌المللی به شماره ۶۴۵۸ به رسمیت شناخته شده است. افزون بر این، شرایط و موانع دریافت یا رد مجوز اقامت بشردوستانه در ماده ۴۴ آیین نامه اجرایی قانون اتباع خارجی و حمایت بین‌المللی نیز ذکر شده است.

ادامه مطلب »